Computer help - file server


[ Blog ] - [ File Server ] - [ Удаленная компьютерная помощь ]

In deze handleiding bekijken we hoe u kunt voorkomen dat uw wachtwoorden voor automatisch aanvullen worden weergegeven in Chrome.

We zullen tips geven over hoe u wachtwoorden volledig kunt verwijderen of ze gewoon van de ene computer kunt verwijderen, terwijl u ze nog steeds beschikbaar hebt op andere apparaten wanneer u uw Google-account gebruikt.

Hopelijk is de onderstaande gids gemakkelijk te volgen en zou het probleem binnen enkele minuten opgelost moeten zijn.

Hoe u wachtwoorden voor automatisch aanvullen kunt verwijderen, maar slechts vanaf één apparaat

Als u uw wachtwoorden voor automatisch aanvullen van één apparaat wilt uitschakelen of verwijderen, moet u synchronisatie uitschakelen en verwijder vervolgens uw cache zodat uw wachtwoorden niet meer op dat apparaat worden opgeslagen.

Als synchronisatie is uitgeschakeld, controleert uw browser niet langer online op opgeslagen wachtwoorden die aan uw Google-account zijn gekoppeld. U kunt ook gewoon uitloggen bij uw Google-account, maar u verliest dan alle opgeslagen websites, browsegeschiedenis of andere gegevens.

Hoe dan ook, je moet je cache na. We leggen beide methoden hieronder uit en daarna leggen we uit hoe je je cache kunt verwijderen.

Wachtwoorden voor automatisch aanvullen verwijderen, maar ingelogd blijven

Klik in Chrome op uw profielpictogram in de rechterbovenhoek Klik nogmaals op uw profielpictogram zodra het vervolgkeuzemenu verschijnt

Je hebt nu twee opties.U kunt synchronisatie voor alles uitschakelen of gewoon wachtwoordsynchronisatie uitschakelen.

Voor de eerste optie klikt u simpelweg op uitschakelen naast de synchronisatie naar …@email.com bovenaan de pagina.

Als alternatief kunt u synchronisatie voor wachtwoorden uitschakelen, maar andere gesynchroniseerde gegevens ingeschakeld laten. Om dit te doen, klikt u in plaats daarvan op Synchroniseren en Google-services net onder de optie Uitschakelen.

Op de volgende pagina kunt u op Synchronisatie beheren klikken - dit brengt u naar een pagina waar u kunt kiezen voor welke functies u synchronisatie wilt uitschakelen.Klik eerst op de schakelaar Alles synchroniseren om deze in de uit-stand te zetten. Dit zal dan de andere opties ontgrendelen. Klik daarna op de schakelaar Wachtwoorden om wachtwoordsynchronisatie uit te schakelen.

Wachtwoorden voor automatisch aanvullen verwijderen door uit te loggen

Met deze optie worden uw wachtwoorden voor automatisch aanvullen niet verwijderd, maar wordt u uitgelogd bij uw Google-account, wat betekent dat u de vrijheid hebt om uw cache en dat zal de wachtwoorden alleen verwijderen van het apparaat dat u gebruikt.

Het is een eenvoudigere optie als u een gedeelde computer gebruikt, maar misschien geeft u de voorkeur aan de bovenstaande optie als u uw browsegeschiedenis en andere gegevens gesynchroniseerd wilt houden.

Open een nieuw tabblad om uit te loggen bij Chrome. Klik op het nieuwe tabblad op het profielpictogram in de rechterbovenhoek. Degene op de eigenlijke pagina, niet op de navigatiebalk van de browser. Klik vervolgens op afmelden in de vervolgkeuzelijst die verschijnt. Hoe u de cache kunt verwijderen om wachtwoorden voor automatisch aanvullen te verwijderen

Of u zich nu hebt afgemeld bij uw Google-account of net de wachtwoordsynchronisatie hebt verwijderd, u moet nu uw cache leegmaken om de gegevens voor automatisch aanvullen te verwijderen die lokaal zijn opgeslagen in uw Chrome-browser.

Om uw cache in Chrome te verwijderen, klikt u op de drie gestapelde verticale stippen in de rechterbovenhoek.Klik op Instellingen in het vervolgkeuzemenu dat verschijnt.

Scroll naar beneden in de instellingen en klik op Geavanceerd. Scroll verder naar beneden en klik op Browsegegevens wissen.

Klik in het nieuwe venster dat verschijnt op Geavanceerd en klik vervolgens op de selectievakjes naast Wachtwoorden en andere aanmeldingsgegevens en Formuliergegevens automatisch invullen. Klik ten slotte op Gegevens wissen. De gegevens voor automatisch aanvullen worden nu verwijderd van uw huidige apparaat, maar niet van uw Google-account. Wachtwoorden voor automatisch aanvullen op alle apparaten verwijderen

Als u uw wachtwoorden voor automatisch aanvullen van alle apparaten tegelijk wilt verwijderen, volgt u de onderstaande stappen.Het proces is veel eenvoudiger dan de bovenstaande opties, omdat u alleen de instellingen in uw Google-account hoeft te openen.

Ga eerst naar myaccount.google.com. U moet al zijn aangemeld. Als dit niet het geval is, log dan in en selecteer het juiste account.

Klik aan de linkerkant van het scherm op Beveiliging. Blader vervolgens naar beneden en zoek naar Wachtwoordbeheer. Als je het eenmaal hebt gevonden, klik je erop.

Op deze pagina kunt u nu alle opgeslagen wachtwoorden verwijderen. Voordat u vertrekt, moet u rechtsboven op het tandwiel Instellingen klikken.U krijgt dan opties om het opslaan van wachtwoorden uit te schakelen. Klik om Aanbieding om wachtwoorden op te slaan en Automatisch aanmelden uit te schakelen.

Als je wachtwoorden na het verwijderen nog steeds verschijnen tijdens het inloggen, moet je wellicht ook je cache leegmaken. Dit kan per apparaat verschillen, en het hangt ervan af of u zich heeft aangemeld en automatisch aanvullen op dat apparaat heeft gebruikt voordat u zich aanmeldde bij uw Google-account.

Hoe dan ook, het wissen van uw cache kan worden gedaan via dezelfde methode als hierboven vermeld. Hieronder volgt een korte herinnering.Klik op de drie gestapelde stippen in de rechterbovenhoek Klik op Instellingen Scroll naar beneden en klik op Geavanceerd Scroll nogmaals naar beneden en klik op Browsegeschiedenis wissen Klik op de nieuwe pagina op Geavanceerd Klik op Wachtwoorden en andere aanmeldingsgegevens en Formuliergegevens automatisch invullen Klik op Gegevens wissen Samenvatting

Daar hebben we het - twee verschillende methoden om te voorkomen dat uw automatisch ingevulde wachtwoorden worden weergegeven in Chrome. Deze twee methoden zijn om verschillende redenen geweldig. De eerste methode is handig om uw gegevens van een enkel apparaat te verwijderen, terwijl de tweede beter is om deze op al uw apparaten te verwijderen.

Als u vragen heeft over deze handleiding of hulp nodig heeft, neem dan contact met ons op en ik zal proberen u zo snel mogelijk te helpen.

.
SETUP UA COMPUTER BLOG