Computer help - file server


[ Blog ] - [ File Server ] - [ Удаленная компьютерная помощь ]

ამ სახელმძღვანელოში ჩვენ შევხედავთ თუ როგორ შეგიძლიათ შეაჩეროთ თქვენი ავტომატური შევსების პაროლების ჩვენება Chrome- ში.

ჩვენ შემოგთავაზებთ რჩევებს, თუ როგორ შეგიძლიათ მთლიანად წაშალოთ პაროლები, ან უბრალოდ თავიდან აიცილოთ ისინი ერთი კომპიუტერიდან, ხოლო თქვენი Google ანგარიშის გამოყენებისას კვლავ ხელმისაწვდომი იქნება სხვა მოწყობილობებზე.

იმედია, ქვემოთ მოყვანილი სახელმძღვანელო მარტივი იქნება თქვენთვის გასავლელი და პრობლემა რამდენიმე წუთში უნდა გადაჭრას.

როგორ ამოიღოთ ავტომატური შევსების პაროლები, მაგრამ მხოლოდ ერთი მოწყობილობიდან

თუ გსურთ ავტომატური შევსების პაროლების გამორთვა ან ამოღება ერთი მოწყობილობიდან, უნდა გამორთოთ სინქრონიზაცია შემდეგ წაშალეთ თქვენი მეხსიერება, რომ თქვენი პაროლები აღარ შეინახონ ამ მოწყობილობაზე.

სინქრონიზაციის გამორთვის შემთხვევაში, თქვენი ბრაუზერი აღარ შეამოწმებს თქვენს Google ანგარიშზე მიბმული პაროლების შენახვის შესახებ. გარდა ამისა, თქვენ ასევე შეგიძლიათ გამოსვლა თქვენი Google ანგარიშიდან, მაგრამ დაკარგავთ შენახულ ვებსაიტებს, დათვალიერების ისტორიას ან სხვა მონაცემებს.

ნებისმიერ შემთხვევაში, თქვენ უნდა წაშალოთ თქვენი ქეში. ქვემოთ აგიხსნით ორივე მეთოდს, შემდეგ კი განვმარტავთ თუ როგორ შეგიძლიათ წაშალოთ თქვენი მეხსიერება.

ავტომატური შევსების პაროლების ამოსაღებად, მაგრამ სისტემაში შესული ხართ

Chrome- ზე, დააწკაპუნეთ თქვენი პროფილის ხატულაზე ზედა მარჯვენა ნაწილზე, დააჭირეთ თქვენი პროფილის ხატულას კიდევ ერთხელ, ჩამოსაშლელი მენიუ გამოჩნდება

ახლა ორი გზა გაქვთ.შეგიძლიათ გამორთოთ სინქრონიზაცია ყველაფრისთვის, ან უბრალოდ გამორთოთ პაროლის სინქრონიზაცია.

პირველი ვარიანტისთვის, უბრალოდ დააჭირეთ გამორთვას გვერდის ზედა ნაწილში …@email.com სინქრონიზაციის გვერდით.

გარდა ამისა, შეგიძლიათ გამორთოთ პაროლების სინქრონიზაცია, მაგრამ სხვა სინქრონიზებული მონაცემები ჩართოთ. ამისათვის, დააწკაპუნეთ სინქრონიზაციაზე და Google- ის სერვისებზე, გამორთვის ოფციის ქვემოთ.

შემდეგ გვერდზე შეგიძლიათ დააჭიროთ Sync- ის მართვას - ამით გადახვალთ გვერდზე, სადაც შეგიძლიათ აირჩიოთ და აირჩიოთ რომელი მახასიათებლებისთვის უნდა გამორთოთ სინქრონიზაცია.პირველ რიგში, დააწკაპუნეთ Sync Everything ღილაკზე, რომ გადაადგილდეს off მდგომარეობაში. ეს შემდეგ გახსნის სხვა ვარიანტებს. ამის შემდეგ, დააჭირეთ პაროლების შეცვლას, რომ გამორთოთ პაროლის სინქრონიზაცია.

ავტომატური შევსების პაროლების ამოღება გასვლით სისტემიდან

ეს პარამეტრი არ წაშლის თქვენი ავტომატური შევსების პაროლებს, მაგრამ ის გამოგიყვანს თქვენი Google ანგარიშიდან, რაც ნიშნავს, რომ გასუფთავების თავისუფლება გაქვთ თქვენი ქეში და ეს პაროლებს წაშლის მხოლოდ იმ მოწყობილობიდან, რომელსაც თქვენ იყენებთ.

ეს უფრო მარტივი ვარიანტია, თუ იყენებთ საზიარო კომპიუტერს, მაგრამ შეიძლება გირჩევნიათ ზემოთ მოცემულ ვარიანტს, თუ გსურთ თქვენი სინქრონიზებული იყოს თქვენი დათვალიერების ისტორია და სხვა მონაცემები.

Chrome- დან გამოსასვლელად გახსენით ახალი ჩანართი. ახალ ჩანართზე დააწკაპუნეთ პროფილის ხატულაზე ზედა მარჯვენა ნაწილში. ის, რომელიც მდებარეობს რეალურ გვერდზე, არ არის ბრაუზერის სანავიგაციო ზოლში. შემდეგ, დააჭირეთ გასვლას ჩამოსაშლელ ყუთში, რომელიც გამოჩნდება. როგორ ამოვიღოთ ქეში, ავტომატური შევსების პაროლების გასათავისუფლებლად თქვენი Chrome ბრაუზერი.

თქვენი ქეშის ამოსაღებად Chrome- ზე, დააწკაპუნეთ სამ სწორად დაყენებულ ვერტიკალურ წერტილებზე, ზედა მარჯვენა ნაწილში.ჩამოსაშლელი მენიუდან, დააჭირეთ პარამეტრებს.

პარამეტრებში გადადით ქვემოთ და დააწკაპუნეთ Advanced- ზე. გადაახვიეთ ქვემოთ და დააჭირეთ მონაცემების გასუფთავებას.

ახალ ფანჯარაში, რომელიც გამოჩნდება, დააწკაპუნეთ Advanced და შემდეგ დააწკაპუნეთ მონიშნეთ ყუთების პაროლების გვერდით და სხვა სისტემაში შესვლის მონაცემები და ფორმის ავტომატური შევსება დაბოლოს, დააჭირეთ მონაცემების გასუფთავებას. ავტომატური შევსების დეტალები ახლა ამოიშლება თქვენი მიმდინარე მოწყობილობიდან, მაგრამ არა თქვენი Google ანგარიშიდან. როგორ ამოიღოთ ავტომატური შევსების პაროლები ყველა მოწყობილობაზე

თუ გსურთ ავტომატურად შეავსოთ პაროლები ერთდროულად ყველა მოწყობილობაზე, მიჰყევით ქვემოთ ჩამოთვლილ ნაბიჯებს.პროცესი გაცილებით მარტივია, ვიდრე ზემოთ მოცემული ვარიანტები, რადგან თქვენ უბრალოდ გჭირდებათ თქვენი Google ანგარიშის პარამეტრებზე წვდომა.

პირველ რიგში, ეწვიეთ myaccount.google.com. თქვენ უკვე უნდა შეხვიდეთ სისტემაში. თუ არა, დარწმუნდით, რომ შედით და აირჩიეთ სწორი ანგარიში.

ეკრანის მარცხენა მხარეს დააჭირეთ უსაფრთხოებას. შემდეგ გადადით ბოლოში და მოძებნეთ პაროლის მენეჯერი. მას შემდეგ რაც იპოვნეთ, დააჭირეთ მას.

ამ გვერდზე ახლა შეგიძლიათ წაშალოთ ნებისმიერი შენახული პაროლი. გამგზავრებამდე უნდა დააწკაპუნოთ პარამეტრების ჩამაგრებაზე, ზედა მარჯვენა ნაწილში.შემდეგ მოგეცემათ პაროლების დაზოგვის გამორთვის ვარიანტები. დააჭირეთ შეთავაზების გამორთვას პაროლების და ავტომატური შესვლის შესანახად.

თუ თქვენი პაროლების წაშლის შემდეგ, ისინი კვლავ გამოჩნდებიან სისტემაში შესვლისას, შეიძლება დაგჭირდეთ თქვენი მეხსიერების ბუფერულის გაწმენდაც. ეს შეიძლება განსხვავდებოდეს თითოეული მოწყობილობისთვის და ეს დამოკიდებული იქნება იმაზე, თუ სისტემაში შესული ხართ და იყენებდით ავტომატურ შევსებას ამ მოწყობილობაზე თქვენს Google ანგარიშში შესვლამდე.

ნებისმიერ შემთხვევაში, თქვენი ქეშის გასუფთავება შეიძლება განხორციელდეს ზემოთ ჩამოთვლილი იგივე მეთოდით. ქვემოთ მოცემულია სწრაფი შეხსენება.დააჭირეთ ზემოთ მოცემულ სამ დასტიან წერტილს. დააწკაპუნეთ პარამეტრებზე გადაფურცლეთ ქვემოთ და დააჭირეთ ღილაკს გაფართოებული გადახვევა ქვემოთ და დააჭირეთ ძიების ისტორიის გასუფთავებას ახალ გვერდზე დააწკაპუნეთ გაფართოებული დაწკაპუნების პაროლებზე და სისტემაში შესვლის სხვა მონაცემებზე და მონაცემების ავტომატური შევსებაზე დააჭირეთ მონაცემების შეჯამების გასუფთავებას

ეს ჩვენ გვაქვს - ორი განსხვავებული მეთოდი თქვენი ავტომატური შევსების პაროლების Chrome- ში ჩვენების შეჩერების შესაჩერებლად. ეს ორი მეთოდი შესანიშნავია სხვადასხვა მიზეზების გამო. პირველი მეთოდი გამოსადეგია თქვენი დეტალების ერთი მოწყობილობიდან ამოსაღებად, ხოლო მეორე უკეთესია თქვენი ყველა მოწყობილობაზე ამოსაღებად.

თუ თქვენ გაქვთ რაიმე შეკითხვები ამ სახელმძღვანელოსთან დაკავშირებით ან გჭირდებათ რაიმე დახმარება, გთხოვთ, დამიკავშირდეთ და ვეცდები დაგეხმაროთ, რაც შეიძლება მალე.


SETUP UA COMPUTER BLOG