Computer help - file server


[ Blog ] - [ File Server ] - [ Удаленная компьютерная помощь ]

თქვენ შეიძლება ეს ვერ გააცნობიეროთ, მაგრამ თქვენი საყვარელი სატელევიზიო შოუებისა და ფილმების უფრო და უფრო მეტი ნახვით სტრიმინგის სერვისებზე, თქვენ რეალურად გაწვდით უამრავ ინფორმაციას თქვენს შესახებ.

ეს იწვევს ”რეკომენდაციებს” Netflix- ის მიერ (ზოგი მათგანი აბსურდულია) და თქვენი მეგობრები აღმოაჩენენ თქვენს ნახვის ჩვევებს, თუ ისინი ითხოვენ თქვენი პაროლის სესხებას.

მე ჯერ კიდევ ტრავმირებული ვარ იმ დროისთვის, როდესაც Netflix- მა Spongebob SquarePants შემომთავაზა, ასე რომ აშკარად მათი ალგორითმები არ არის სრულყოფილი.გარდა ამისა, თუ თქვენი მეგობრები თვალყურს ადევნებენ თქვენს ანგარიშს, თქვენ მიიღებთ რეკომენდაციებს მათი ნახვის ჩვევების საფუძველზე.

მაგალითად, ქვემოთ მოცემულ სკრინშოტში მე მხოლოდ სამიდან ვნახე ერთი (უკეთესად მოვუწოდებთ საულს) და ეს იყო რამდენიმე წლის წინ!

ასე რომ, საუკეთესო რამ არის რეგულარულად წაშალოთ თქვენი Netflix ნახვის ისტორია. ეს ასევე შეაჩერებს ”გსურთ ისევ ამის ყურება?” კითხვები თქვენ ვერ მიიღებთ პერსონალურად მიღებულ რეკომენდაციებს, მაგრამ დარწმუნებული ვარ, რომ თქვენ შეგიძლიათ მოძებნოთ საკუთარი შოუები, რომ უყუროთ, არა? Netflix ნახვის ისტორიის წაშლა რამდენიმე მარტივ ნაბიჯში

Netflix ნახვის ისტორიის წაშლა სულაც არ არის რთული.თქვენ უბრალოდ უნდა იცოდეთ სად უნდა მოძებნოთ სწორი პარამეტრები.

დააწკაპუნეთ აქ, რომელიც თქვენი ანგარიშის პარამეტრებში გადაგიყვანთ. თქვენ აშკარად უნდა შეხვიდეთ.

გადაახვიეთ გვერდზე, სანამ არ ნახავთ "აქტივობის დათვალიერებას". დააჭირეთ ამას. აღსანიშნავია, რომ ნახულობის აქტივობაზე დაწკაპუნებით მხოლოდ აქტიური პროფილის აქტივობა გამოჩნდება.

თუ გსურთ სხვა პროფილის ნახვის ისტორია ნახოთ, პირველ რიგში დააჭირეთ ჩამოსაშლელს ზედა მარჯვენა ნაწილში და აირჩიეთ სასურველი პროფილი.Netflix დაგაბრუნებთ მთავარ გვერდზე. შემდეგ კვლავ დააჭირეთ ჩამოსაშლელს და დააჭირეთ ანგარიშს.

ნახვის აქტივობის გვერდი ორ ნაწილად იყოფა: ყველაფერს, რაც თქვენ ნახეთ და ყველაფერი, რაც შეაფასეთ. ზემოდან ჩანართებზე დაწკაპუნებით შეგიძლიათ გადახვიდეთ ერთმანეთიდან მეორეზე.

მონაცემთა წაშლა Netflix– ზე მოიხსენიება, როგორც მისი "დამალვა". ასე რომ, ყველაფრის დასამალად, გადაახვიეთ გვერდის ბოლოში და დააჭირეთ ღილაკს "ყველას დამალვა". ეს ბევრს წაშლის.

მაგრამ მანამდე, სანამ არ გეკითხებიან, ნამდვილად დარწმუნებული ხართ, რომ იცით რას აკეთებთ. ასე რომ, თქვენ გაქვთ ერთი შანსი უკან გასვლისა.

ცალკეული ნივთების წაშლა ნახვის ისტორიაში

თუ თქვენ არ აპირებთ ყველა "დამწვარ დედამიწას" და გსურთ მხოლოდ ცალკეული ნივთების წაშლა, მაშინ გადადით მასზე, წაშლა მინდა.

მარჯვენა მხარეს არის წრე, რომლის დიაგონალური ხაზია - დააჭირეთ მას და შოუს სათაური გაქრება სიიდან. გთხოვთ გაითვალისწინოთ, რომ ამჯერად აღარ მოგთხოვთ, თუ დარწმუნებული ხართ და არც მოქმედების გაუქმება არსებობს!

თქვენ ნახავთ შეტყობინებას, რომელიც გეტყვით, რომ სათაური ამოიშლება თქვენი ანგარიშიდან 24 საათის განმავლობაში.ყოველთვის, როდესაც სათაურები ამოვიღე, ცვლილება დაუყოვნებლივ განხორციელდა. საბოლოო შედეგი

რა მოხდება ამის შემდეგ, დამოკიდებულია იმაზე, თუ რამდენად ფართოდ წაშალეთ თქვენი ნახვის ისტორია.

თუ ყველაფერს მოიშორებთ, თქვენი რეკომენდაციები გადაყენდება, თქვენი ადგილი შოუებში (თუ ნაწილობრივ შეჩერდით) თავიდან დაბრუნდება და აღარ მოგეკითხებათ თუ გსურთ ისევ უყურე რამეს.

თუ მხოლოდ ერთი ან ორი რამ წაშალეთ, მაშინ ჩემს მიერ ახსენებული ცვლილებები მხოლოდ იმ დაფარულ სათაურებს შეეხება.

ღირს რეგულარულად წაშლა, განსაკუთრებით იმ შემთხვევაში, თუ თქვენს ანგარიშზე სხვა პირებს აქვთ წვდომა. წინააღმდეგ შემთხვევაში, ყველაფერი ძალიან ბინძურად ხდება, ძალიან სწრაფად.


SETUP UA COMPUTER BLOG