Computer help - file server


[ Blog ] - [ File Server ] - [ Удаленная компьютерная помощь ]

Як гаворыцца ў вясёлай старой прымаўцы, у жыцці ёсць толькі дзве рэчы - смерць і падаткі. І варта быць надзвычай падрыхтаваным да абодвух, асабліва калі вы вельмі актыўныя ў Інтэрнэце. У рэшце рэшт, калі змрочны жнец закрануў вас заўтра па плячы, падумайце пра тое, што ўсе вашы ўліковыя запісы, якія сядзяць там у Інтэрнэце, па-ранейшаму працуюць без таго, каб іх хтосьці адключыў.

Google паспрабаваў вырашыць гэтую праблему, усталяваўшы функцыю "Дыспетчар неактыўных уліковых запісаў". Гэтая функцыя існуе на працягу многіх гадоў, але я ўвесь час здзіўляюся колькасці людзей, якія нават не падазраюць, што яна існуе.Такім чынам, гэты артыкул тут, каб выправіць гэта, і, спадзяюся, яшчэ некалькі з вас падумаюць пра жыццё ў Інтэрнэце пасля смерці.

Менеджэр неактыўных уліковых запісаў - ёсць хто-небудзь?

Дыспетчар неактыўных уліковых запісаў Google працуе па тым жа прынцыпе, што і вы правяраеце састарэлых сваякоў, каб пераканацца, што яны ўсё яшчэ дыхаюць. Па сутнасці, Google будзе сачыць за вашым уліковым запісам Google на наяўнасць такіх прыкмет бяздзейнасці, як неўладкаванне месяцамі, невыкарыстанне акаўнта ні для чаго падобнага.

Пасля праверкі з вамі некалькі разоў і не атрымання адказу, Google выкажа здагадку, што вы ў наступным жыцці, і адправіць ліст "давераным кантактам", указаным вамі падчас наладкі, з падрабязнасцямі пра доступ уліковы запіс. Тады гэты кантакт можа альбо выключыць уліковы запіс, альбо працягваць яго. Што б яны (альбо вы ў сваім жаданні) аддалі перавагу.

Нават калі вы ўтрымліваеце ўліковы запіс актыўным, відавочна, што вы ўсё яшчэ жывыя, Google будзе рэгулярна паведамляць вам пра тое, што працуе дыспетчар неактыўных уліковых запісаў.Такім чынам, калі вы размаўлялі з надзейным кантактам, гэтыя напамінкі могуць падштурхнуць вас змяніць кантакт на кагосьці іншага. Як яго наладзіць

Наладзіць менеджэр неактыўных уліковых запісаў вельмі проста. Вось як гэта зрабіць.

Перш за ўсё, перайдзіце па гэтай спасылцы і ўвайдзіце. Пасля гэтага вы ўбачыце гэты экран. Націсніце сінюю кнопку «Пуск», каб пачаць працэс.

Спачатку трэба вызначыцца з параметрамі таго, што Google павінен лічыць «неактыўным».

Па змаўчанні яны ўсталёўваюць яго на 18 месяцаў бяздзейнасці, але калі вы вырашыце, што гэта занадта доўга, вы можаце змяніць яго, націснуўшы на маленькую стрэлку алоўка да справа і з'явяцца яшчэ некалькі варыянтаў.

Працягваючы рух, вам будзе прапанавана ўвесці нумар мабільнага тэлефона. Пасля адпраўкі па электроннай пошце праверкі стану жыцця і адказу не атрымаецца, Google адправіць вам смс-паведамленне, каб пераканацца, што перад зваротам да надзейнага кантакту. Для пацверджання нумара на ваш тэлефон будзе адпраўлена SMS-паведамленне для праверкі.

Вам таксама трэба ўказаць іншы адрас электроннай пошты, каб праверыць вас. Для гэтага спатрэбіцца код спраўджання, які будзе адпраўлены на гэты адрас электроннай пошты, каб пацвердзіць яго сапраўднасць.

Пасля націску сіняй кнопкі «Далей» мы пераходзім да раздзела «Выберыце, каго апавясціць і чым падзяліцца».

Як паведамляецца на экране, вы можаце выбраць да дзесяці чалавек для апавяшчэння, і яны атрымаюць доступ да некаторых вашых дадзеных. Gmail таксама ўсталюе аўтаматычны адказ (які вы пішаце), які будзе паведамляць людзям, што ўліковы запіс неактыўны, і яны павінны спыніць рассылку вам па гэтым адрасе.

Такім чынам, націсніце "Дадаць чалавека", і з'явіцца поле.

Шчыра кажучы, я збіраюся толькі дадаць жонку. Думка пра тое, каб дадаць яшчэ дзевяць людзей для чытання майго ліста, занадта шмат для мяне, каб я пра гэта думаў! Але ў вас могуць быць дзеці, бацькі, блізкія сваякі і г.д., якіх вы хочаце дадаць.

Пасля дадання кагосьці вам трэба выбраць, якімі вашымі ўліковымі запісамі Google вы хочаце падзяліцца з імі. Ёсць вялікі спіс, таму проста адзначце тых, хто адчувае, што мае адпаведную інфармацыю, якую вы хочаце мець.

Вы можаце дадаць нумар тэлефона, каб яны маглі спачатку пацвердзіць сваю асобу, а таксама дадаць асабістае паведамленне. Тады вы ўбачыце іх электронную пошту, якая сядзіць на экране як надзейны кантакт.

На наступным этапе вам трэба вырашыць, ці варта Google аўтаматычна выдаляць ваш неактыўны ўліковы запіс.Я вырашыў дазволіць жонцы, таму адключыў гэта. Вы можаце думаць інакш.

Цяпер націсніце "Прагледзець план", каб пераканацца, што ўсё як след. Таксама пераканайцеся, што вы ўключылі напаміны па электроннай пошце.

Усе выглядаюць добра. Націсніце "Пацвердзіць план", каб уключыць дыспетчар неактыўных уліковых запісаў.

Калі вы вырашыце ў будучыні адключыць яго, вы можаце вярнуцца на гэтую старонку і націснуць "Выключыць мой план".

.
SETUP UA COMPUTER BLOG